Te huur

Stationsstraat 8 | Oisterwijk

Stationsstraat 8 Oisterwijk | 95m2 Winkelruimte

Winkel- / (balie)kantoorruimte, groot circa 95m2, gelegen in het centrum van het kern winkelbied van Oisterwijk in de aanlooproute vanaf het station. De ruimte is zeer netjes afgewerkt en onderhouden, beschikt over een systeemplafond met geïntegreerde verlichting en een aparte ruimte voor kantine met pantry en toilet.

Voorzieningen
De winkel- / (balie)kantoorruimte is voorzien van:
- plafonds met geïntegreerde lichtarmaturen;
- pantry / kantine;
- toilet.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.295,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de betreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 17 september 2012 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Koop
Deze commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een object, de hoofdbouw, met een middels een zij ingang bereikbare zelfstandige bovenwoning, Stationsstraat 8A, verdeeld over de eerste, tweede verdieping en bergzolder. Achter het object is een studio gelegen, een separaat kadastraal perceel, het is bespreekbaar dat dit object gecombineerd met de hoofdbouw verkocht wordt. Koop van het object in zijn geheel, eventueel gecombineerd met de studio is bespreekbaar. De voorwaarden en koopprijs is op aanvraag.

Kadaster
Gemeente: Oisterwijk
Sectie: F
Nummers: 2923 en 3194
Groot: 215m2 (hoofdbouw) en 60m2 (achtergelegen studio)

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »