Te huur

Ellen Pankhurststraat 15 a | Tilburg

Ellen Pankhurststraat 15 a Tilburg | 500m2 Bedrijfsruimte

Op absolute prominente toplocatie op zicht direct aan de snelweg A58 en aan afrit 11 gelegen bedrijfsobject. Het object is bijzonder geschikt voor bedrijven die bedrijfsruimte zoeken, eventueel in combinatie met kantoorruimte / showroom, e-commerce activiteiten of anderszins hun naam aan de snelweg willen hebben staan. Gevestigde namen in dit complex zijn Suitsupply, Carglass en Autototaalglas.

De bedrijfsruimte is totaal groot circa 1.100m2 en beschikt over een betonnen vloer, lichtinval, twee overheaddeuren van circa 3m. breed en 4.20m. hoog en een vrije hoogte van circa 6.80m. De bedrijfsruimte bestaat uit twee delen van 500m2 en 600m2 en500m2 is beschikbaar.

Ter overname wordt aangeboden zaken als:
• Gecertificeerde magazijnstellingen inclusief aanrijdbeveiliging;
• Gecertificeerde vorkheftruck inclusief garantie (ter overname);
• Verzekerbaar tot 1,5 miljoen op basis van reeds aanwezige beveiliging;
• ESD veilige assemblage ruimte.
 
De bedrijfsruimte kan eventueel worden gecombineerd met 375m2 tot 1.125m2 kantoorruimte / showroom aan de snelwegzijde, deze kan ook separaat gehuurd worden.

Parkeren
Gratis parkeergelegenheid is aanwezig voor de deur.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.


Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »