Te huur

De Boedingen 31 | Oosterhout

De Boedingen 31 Oosterhout | 1.500m2 Bedrijfsruimte

Op bijzonder goede zichtlocatie, parallel aan de Bovensteweg (de doorgaande verbindingsweg tussen de snelwegen A59 en A27) gelegen representatief bedrijfsobject. Het object bestaat totaal uit circa 1.500m2 showroom, magazijn / bedrijfsruimte en kantoorruimte en is gelegen op een perceel grond ter grootte van 3.478m2 met buitenruimte en een parkeerterrein met 27 parkeerplaatsen. In het object is een expeditie ruimte met nachtsluis en overheaddeur met luchtgordijn aanwezig. Het is object is goed beveiligd en rondom voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken aan de binnenzijde. Op deze zichtlocatie zijn reeds gevestigd Destil, Opel, Renault, Volvo en Petro Controls.

Huurprijs
De aanvangsjaarhuur is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »