Te koop / Te huur

Sprendlingenstraat 18 K | Oisterwijk

Sprendlingenstraat 18 K Oisterwijk | 250m2 Kantoorruimte

Op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie gelegen representatieve zelfstandige kantoorruimte met bedrijfsruimte, gelegen op bedrijventerrein Kerkhoven te Oisterwijk. De begane grond beschikt over een bijzonder fraaie entree, hal en kant en klaar afgewerkte kantoorruimte, intern bereikbare bedrijfsruimte met overheaddeur. De verdieping beschikt eveneens over een kant en klaar afgewerkte kantoorruimte en een complete keuken. Bij het pand behoren 4 eigen parkeerplaatsen.

Het object is in zijn geheel beschikbaar voor verhuur of verkoop.
Deelverhuur is bespreekbaar vanaf een kantoorruimte ter grootte van netto ruim 50m².
Beschikbaar zijn geheel zelfstandige kantoorruimten, zeer representatief, gelegen op de kop op zichtlocatie aan de Sprendlingenstraat en geheel turn key gebruiksklaar, eventueel gecombineerd met bedrijfsruimte.

Het object bestaat in totaal uit ruim 250m² kantoorruimte en circa 72m² bedrijfsruimte, als volgt verdeeld:
Begane grond (verhuurd)
- kantoorruimte: circa 95m²
- bedrijfsruimte: circa 72,5m², hoogte circa 3,3m
Verdieping (beschikbaar)
- kantoorruimte: circa 157,5m²

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Parkeren
Het object beschikt over 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen
Voorzieningen kantoor:
- laminaatvloer;
- systeemplafonds met geïntegreerde verlichting;
- dubbel toilet (verdieping);
- complete keuken (verdieping);
- centrale verwarming;
- alarminstallatie;
- glasvezel.
Voorzieningen bedrijfsruimte:
- overheaddeur (4.00 x 3.00 m);
- heater;
- verlichting.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.450,-- per maand exclusief BTW.
De huurprijs bij deelverhuur is op aanvraag.

Koopprijs
Koop is bespreekbaar, de koopprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende of kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »